Vacatures Jeugd Veilig Verder

Jeugd Veilig Verder staat voor veilig opgroeien van kinderen en voor ontwikkeling van talent. We begeleiden daarom gezinnen waar kinderen onveilig opgroeien. Dat doen we als organisatie die uitvoering geeft aan justitiële jeugdbescherming, jeugdreclassering en preventieve jeugdbescherming. We geven consultatie aan lokale wijkteams op het gebied van jeugdbescherming wanneer de veiligheid van een kind in het geding is.

Onze missie is ervoor te zorgen dat kwetsbare jeugd van 0 – 27 jaar veilig en gezond groot wordt en zijn talenten ontwikkelt. Onze naam vat deze missie in 3 woorden samen: Jeugd Veilig Verder! Jeugd Veilig Verder is werkzaam in Centraal Gelderland, Rijk van Nijmegen en Zuidoost Brabant.

Wil je meer weten over Jeugd Veilig Verder klik hier

 

Ben je net afgestudeerd, kun je je SKJ-registreren, maar heb je nog geen werkervaring in de jeugdzorg? Geen probleem! Jeugd Veilig Verder Nijmegen biedt starters een loopbaan. Je start als gezinsmanager in opleiding, en groeit in een jaar door naar de functie gezinsmanager.  

Altijd al in de jeugdzorg willen werken als gezinsmanager, maar heb je niet de juiste hbo-opleiding of heb je geen SKJ-registratie?  

Geen probleem! Jeugd Veilig Verder Nijmegen biedt zij-instromers de kans om binnen 1,5 jaar SKJ-geregistreerd te raken én door te groeien naar de functie...

Altijd al in de jeugdzorg willen werken als gezinsmanager, maar heb je niet de juiste hbo-opleiding of heb je geen SKJ-registratie?  

Geen probleem! Jeugd Veilig Verder Arnhem biedt zij-instromers de kans om binnen 1,5 jaar SKJ-geregistreerd te raken én door te groeien naar de functie...

Ben je net afgestudeerd, kun je je SKJ-registreren, maar heb je nog geen werkervaring in de jeugdzorg? Geen probleem! Jeugd Veilig Verder Arnhem biedt starters een loopbaan. Je start als gezinsmanager in opleiding, en groeit in een jaar door naar de functie gezinsmanager.  

Als gezinsmanager bij Jeugd Veilig Verder is je belangrijkste doel: Ieder kind veilig!

Pagina's